Canon TM-340 36″ storformatprinter inkl. printerstand

Med denne Canon imagePROGRAF TM-340 storformatprinter, kan virksomheden med behov for et begrænset antal tryk selv udskrive tekniske tegninger og plakater mv. i op til 914mm/36″/A0+ bredde . Udskriver i høj farvekvalitet med Canon Lucia TD pigmentblæk.

 

DKK 11.992,00 ekskl. moms
DKK 14.990,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 46608187 Kategori:

FUNKTIONER

  • Print til kant i op til 36″/914 mm.
  • Printopløsning på 2400 x 1200 dpi.
  • 5 farvet LUCIA TD pigment blæksystem. inkl. ny forbedret magenta.
  • Print til kant i alle bredder. 
  • 4,3″ touchscreen i farver. 
  • Funktionelt design og lavt støjniveau.
  • Avanceret printteknologi.
  • Gratis software kan downloades.

SPECIFIKATIONER

Teknisk storformatprinter - funktionel og effektiv

Denne Canon imagePROGRAF TM-340 storformatprinter er en model til det moderate forbrug med behov for større print, men stadig lige så effektiv og høj på kvaliteten. Med denne model kan du udskrive dine tegninger, plakater og plancher mv. i op til 36”/914 mm i kraftige farver og maskinen leveres som standard med printerstand og opsamlingskurv.
 
Du kan optimere blæk- og medieforbruget med en teknisk storformatprinter, da den indeholder en innovativ billedteknologi. Denne teknologi øger præcisionen og reducerer spild i forhold til blæk og medier, da den printer til kant på tre eller fire sider på alle rullebredder. Det er derfor en meget fleksibel maskine, som er ideel i mange henseender og workflows i mange virksomheder.
 
Det støjsvage og kompakte design gør at printeren kan placeres mange forskellige steder på kontoret uden at genere medarbejdere. Den er samtidig nem at anvende for alle medarbejdere med den intuitive 4,3” touchskærm i et brugervenligt design.
 
iPF TM-340 printer i kraftige farver med Canons LUCIA TD pigmentblæk i 5 farver, hvor der netop er tilføjet en ny og forbedret magenta patron for klarere røde farver.  Patronerne indeholder 55 ml blæk og er designet til at have et lavt blækforbrug til det moderate forbrug. 

Er det den rette model for mig?

Det kan være svært at vide, hvilken storformatprinter, der passer bedst til ens behov. Vi har de kyndigste eksperter, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Skriv eller ring til os, så finder vi en løsning sammen.

GTIN

4549292141962

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk