Canon iPF TC-20 24″/A1 storformatprinter, bordmodel

Canon imagePROGRAF TC-20 i bordmodel er det perfekte arbejdsredskab til f.eks. håndværkervirksomheden med et mindre printbehov som ønsker at printe fra A4 til  A1+/610mm på samme printer, ligesom den er ideel til butik og cafe/restaurant med behov for at printe f.eks. menuer & skilte.

Printerstand med opsamlingskurv kan tilkøbes.

DKK 5.596,00 ekskl. moms
DKK 6.995,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 2522415-1 Kategori:

FUNKTIONER

  • 4 farver Canon pigmentblæk
  • Brugervenligt farvedisplay
  • Print-plug-in til fotoprogrammer
  • Printer fra A4 til A1+/24″/610mm
  • Wi-Fi og Ethernet-tilslutninger
  • A3/A4 i arkholder
  • 2400 x 1200 dpi  printopløsning
  • 1 GB hukommelse
  • Windows og Mac OS

SPECIFIKATIONER

Høj kvalitet til en overkommelig pris

Med denne prisbillige og kompakte Canon imagePROGRAF TC-20 storformatprinter som bare måler 968x545x245mm bør de fleste kunne finde plads til at få opfyldt ønsket om selv at kunne printe egne tegninger, skilte og plakater mv. i op til 24″/610mm/A1+ på op til 170g papir/medier. 

Få mest muligt ud af den plads i har, det kræver kun en ledig hylde eller reol/skabstop og så har I en uundværlig brugervenlig storformatprinter med pigmentblæk i høj kvalitet som klarer alle printbehov for den mindre håndværkervirksomhed, detailbutikken, hjemmekontoret og alle andre med en mindre, men bredt printbehov.

Canon iPF TC-20 er støjsvag med nem betjening og papirindstilling og bruger A4/A3 ark i den integrerede automatiske arkfremføder sammen med indbygget rulleenhed til papir- og medieruller i op til 24″/610mm. Print hurtigt og nemt materialer med perfekte streger og levende farver.

Printeren er født med grønt hjerte og bruger miljøvenlige 70ml blækflasker til genfyldning med reduceret emballageforbrug og med en EPEAT Gold-klassificering (USA registrering) for lavt energiforbrug. 

Passer denne model til mit behov?

Det kommer an på hvad dit behov er, og det kan være svært at vurdere. Her kommer vores dygtige Canon-eksperter ind i billedet. De står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dig og din virksomhed. Ring til os, så aftaler vi et uforpligtende møde, hvor du også kan få et gratis prøvetryk. 

Glenn Amden