Ricoh MFP

Vi hjælper dig med at finde den helt rette multifunktionsprinter

Ricoh
Multifunktionsprintere

Giv produktiviteten et boost med de nye og brancheførende multifunktionsprintere fra Ricoh.

Ricoh Eco-Line
Multifunktionsprintere

Vælg den bæredygtige løsning med vores totalrenoverede Ricoh multifunktionsprintere.

NYHED

Dokumentadministration fra Paper Cut

Vi er blevet forhandler af PaperCut dokumentadministration som hjælper jeres virksomhed med håndtering af jeres print/kopi løsning. Blandt andet med mulighed for print via login, GDPR funkioner, follow-me print og afdelingsstyring af printomkostninger.

Følg linket nedenfor eller ring 86 88 17 00 for yderligere information. 

demo maskine

kun 1 stk.

Ricoh IM C3500 MFC

Med en Ricoh IM C3500 er du og din virksomhed godt klædt på til at klare dokumenthåndteringen i den mellemstore virksomhed eller afdeling. Med 35 sider i minuttet kan I hurtigt få afviklet jeres printopgaver mv. Demomaskinen har kørt under 500 tryk i alt.

 

Demopris 29.900,- DKK + moms (Vejl. 49.900,- DKK)

tilbud

Begrænset antal

Ricoh MP C4504 Eco-Line

Køb med grøn samvittighed den total renoverede, højtydende og brugervenlige MP C4504 A3 multifunktionsprinter fra Ricoh, der hurtigt og problemfrit klarer alle daglige print-, scan- og kopi-opgaver for kunder med middelstort printbehov. Perfekt til den mellemstore virksomhed eller afdeling. Vi garanterer at kvaliteten er i orden og tilbyder naturligvis serviceaftale på maskinen. Spar kr. 5.000,-  

(Maskinen er vist med ekstraudstyr)

Kun 25.900,- DKK ekskl. moms

kampagne

Alt-i-én-aftale

Ricoh IM C2000 inkl. all-in serviceaftale og toner

Køb den innovative og brugervenlige IM C2000 A3 multifunktionsprinter fra Ricoh, der hurtigt klarer alle daglige print-, scan- og kopi-opgaver til det mindre antal brugere. Ved køb af denne MPF kommer du ikke til at mangle noget de næste mange år, da du får en all-in serviceaftale og toner med i prisen.

Fra 795,- DKK pr. måned ekskl. moms

Din autoriserede ricoh partner

Tilbyder kompetent service til dig og din virksomhed

25 års erfaring

Hos MAGA har vi mere end 25 års erfaring som autoriseret partner af Ricoh dokumenthåndtering og vi tør godt påstå, at I skal lede længe efter en mere kompetent samarbejdspartner indenfor området. 

Ekspertrådgivning

Vores rådgivning sikrer jer at den valgte løsning hverken bliver for stor eller for lille, men netop hvad der passer til jeres virksomhed både nu og i fremtiden. Det er derfor ikke uden grund, at vi har leveret dokumenthåndtering til mange af vores kunder igen og igen over årene. 

Serviceaftale

Vi tager fuldt ansvar for kvaliteten af vores maskiner og tilbyder serviceaftale på alle solgte maskiner. Med en serviceaftale kan i trygt stole på at jeres maskine altid er i topform. Service og installation vil altid blive foretaget af egen tekniker eller af anden autoriseret Ricoh tekniker. 

Lad os sammen finde en løsning

Det kan være svært at vide, hvilken model der passer til ens behov. Vi vil gerne i fællesskab med jer finde den helt rette Ricoh MFP til jeres virksomhed. Ring eller skriv gerne til os, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. 

Kontakt os på 86 88 17 00 eller maga@magaprint.dk