MULTIFUNKTIONSPRINTERE

Ricoh Eco-Line Multifunktionsprintere

Sæt fokus på bæredygtighed og genanvendelse med en Eco-Line MFP

Vi bruger kun de seneste generationer af Ricohs produkter til vores Eco-Line serie og sikrer dermed at både maskiner og software er up-to-date.

Maskinerne renoveres på vores eget værksted og vi tilbyder serviceaftale på alle vores Eco-Line maskiner. Derfor er du som kunde sikret at kvaliteten på maskinerne er i orden. 

Viser 1–8 af 9 resultater

 • Ricoh MP C306SPF

  Ricoh MP C307SP Eco-Line A4 Farve MFP

  Denne total renoverede farve multifunktionsprinter er en A4 bordmodel (ekstra papirbakker & underskab kan tilkøbes), som er ideel til mindre kontorer, hvor forbruget ikke er så højt. Modellen har digitalt display panel, som gør det nemt at navigere i maskinens funktioner.

  DKK 7.900,00 ekskl. moms
  DKK 9.875,00 inkl. moms
 • Ricoh IM C300 front højre

  Ricoh IM C300 Eco-Line A4 Farve MFP

  Ricoh IM C300 Eco-Line (Renoveret) farve multifunktionsprinter er en kompakt og robust bordmodel (ekstra papirbakker & underskab kan tilkøbes), som er skabt til mindre virksomheder/afdelinger med moderat print/kopibehov i op til A4. Modellen har digitalt display panel, som gør det nemt at navigere i maskinens funktioner. LEVERES PT. MED EKSTRA 550 ARKS PAPIRBAKKE UB.

  DKK 9.900,00 ekskl. moms
  DKK 12.375,00 inkl. moms
 • Ricoh MP C2004 Eco-Line farve MFP

  Ricoh MP C2004 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Denne total renoverede Ricoh MP C2004 farve MFP med printhastighed på 20 sider i minuttet er den perfekte multifunktionsprinter til mindre arbejdsgrupper. Maskinen kan printe op til A3 størrelse og der kan tilkøbes ekstra papirkassetter og efterbehandlere.

  Denne model kan lejes fra 449,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 15.900,00 ekskl. moms
  DKK 19.875,00 inkl. moms
 • Ricoh MP C3004 Eco-Line Farve MFP

  Ricoh MP C3004 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Denne total renoverede Ricoh farve MFP er med 30 sider i minuttet en god og prisattraktiv løsning til at dække mellemstore kontorer og arbejdsgruppers behov for dokumenthåndtering. Er der behov for efterbehandlingsløsninger, er der også rig mulighed for at tilkøbe dette.

  Denne model kan lejes fra 549,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 19.900,00 ekskl. moms
  DKK 24.875,00 inkl. moms
 • Ricoh IM C2000 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Total renoveret Ricoh farve MFP fra den nye modelserie med 20 siders print/kopi i minuttet er det oplagte valg til at dække mindre og mellemstore kontorer og arbejdsgruppers behov for dokumenthåndtering i op til A3 format. Er der behov for efterbehandlingsløsninger, er der også rig mulighed for at tilkøbe dette.

  Denne model kan lejes fra 549,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 19.900,00 ekskl. moms
  DKK 24.875,00 inkl. moms
 • Ricoh IM C3000 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Total renoveret Ricoh farve MFP fra den nye modelserie med 30 siders print/kopi i minuttet er det oplagte valg til at dække mellemstore kontorer og arbejdsgruppers behov for dokumenthåndtering. Er der behov for efterbehandlingsløsninger, er der også rig mulighed for at tilkøbe dette.

  Denne model kan lejes fra 649,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 25.900,00 ekskl. moms
  DKK 32.375,00 inkl. moms
 • Ricoh MP C4504 Eco-Line farve MFP

  Ricoh MP C4504 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Denne total renoverede Ricoh MP C4504 Eco-Line farve multifunktionsprinter er den helt rette maskine til større arbejdsgrupper eller kontorer. Med 45 sider i minuttet er den også velegnet til mindre produktionsopgaver. Maskinen kan leveres med forskellige efterbehandlingsløsninger.

  Denne model kan lejes fra 695,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 27.900,00 ekskl. moms
  DKK 34.875,00 inkl. moms
 • Ricoh IM C4500 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Total renoveret Ricoh farve MFP fra den nye IM C modelserie med 45 siders print/kopi i minuttet er det oplagte valg til at dække mellemstore kontorer og arbejdsgruppers behov for dokumenthåndtering. Er der behov for efterbehandlingsløsninger, er der også rig mulighed for at tilkøbe dette.

  Denne model kan lejes fra 798,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 32.900,00 ekskl. moms
  DKK 41.125,00 inkl. moms

genanvendte multifunktionsprintere

Af samme kvalitet og funktionalitet som nye Ricoh-maskiner

Vores vigtigste opgave

Hos MAGA Print & Visuel ser vi det som vores vigtigste opgave at levere de bedste produkter, og at yde den bedste service, men vi ønsker samtidig at yde vores bidrag til miljøet gennem bæredygtige løsninger.

Et cirkulært samarbejde

Vores bæredygtige løsning kalder vi Eco-Line og efter cirkulær tankegang forlænger vi maskinernes levetid. Via egne indbytninger af kontraktmaskiner og gennem samarbejdspartnere tager vi brugte maskiner ind på vores eget serviceværksted. Her totalrenoverer vi dem og sætter dem igen til salg.

Ingen kompromis med kvaliteten

Vores tekniker går ikke på kompromis med kvaliteten og maskinerne bliver gennemgået fra A til Z. I får fuld garanti og support på maskinen, men til en lavere og konkurrencedygtig pris. Med Eco-Line kan i handle bæredygtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi også, som ved nye Ricoh maskiner, at tegne en servicekontrakt, så i trygt kan stole på at vi står inde for produktet.

Prisvenlige lejeaftaler

På Eco-Line tilbyder vi udover køb også lejeaftaler fra få hundrede kroner om måneden. Det kan hjælpe eksempelvis iværksættere med at holde etableringsomkostningerne nede.

Lad os sammen finde en løsning

Det kan være svært at vide, hvilken model der passer til ens behov. Vi vil gerne i fællesskab med jer finde den helt rette Ricoh MFP til jeres virksomhed. Ring eller skriv gerne til os, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. 

Kontakt os på 86 88 17 00 eller maga@magaprint.dk