MULTIFUNKTIONSPRINTERE

Ricoh Eco-Line Multifunktionsprintere

Sæt fokus på bæredygtighed og genanvendelse med en Eco-Line MFP

Viser alle 6 resultater

 • Ricoh MP C306SPF

  Ricoh MP C307SP Eco-Line A4 Farve MFP

  Denne farve multifunktionsprinter er en A4 bordmodel (ekstra papirbakker & underskab kan tilkøbes), som er ideel til mindre kontorer, hvor forbruget ikke er så højt. Modellen har digitalt display panel, som gør det nemt at navigere i maskinens funktioner.

  DKK 7.900,00 ekskl. moms
  DKK 9.875,00 inkl. moms
 • Ricoh MP C2004 Eco-Line farve MFP

  Ricoh MP C2004 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Med forbedret farvekvalitet og det store innovative touch panel, er denne farve MFP den perfekte multifunktionsprinter til mindre arbejdsgrupper. Maskinen kan printe op til A3 størrelse.

  Denne model kan lejes fra 449,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 15.900,00 ekskl. moms
  DKK 19.875,00 inkl. moms
 • Ricoh MP C3004 Eco-Line Farve MFP

  Ricoh MP C3004 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Denne Ricoh farve MFP er med 30 sider i minuttet en god og prisattraktiv løsning til at dække mellemstore kontorer og arbejdsgruppers behov for dokumenthåndtering. Er der behov for efterbehandlingsløsninger, er der også rig mulighed for at tilkøbe dette.

  Denne model kan lejes fra 549,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 19.900,00 ekskl. moms
  DKK 24.875,00 inkl. moms
 • Ricoh IM C3000 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Ricoh farve MFP fra nyeste modelserie med 30 siders print/kopi i minuttet er det oplagte valg til at dække mellemstore kontorer og arbejdsgruppers behov for dokumenthåndtering. Er der behov for efterbehandlingsløsninger, er der også rig mulighed for at tilkøbe dette.

  Denne model kan lejes fra 598,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 25.900,00 ekskl. moms
  DKK 32.375,00 inkl. moms
 • Ricoh MP C4504 Eco-Line farve MFP

  Ricoh MP C4504 Eco-Line SRA3 Farve MFP

  Denne Ricoh MP C4504 Eco-Line farve multifunktionsprinter er den helt rette maskine til større arbejdsgrupper eller kontorer. Derudover kan den udføre mindre produktionsopgaver. Fås også med forskellige efterbehandlingsløsninger.

  Denne model kan lejes fra 695,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  TILBUDSPRIS Kr. 24.900,- + moms. SPAR KR. 5.000,-
  DKK 29.900,00 ekskl. moms
  DKK 37.375,00 inkl. moms
 • Ricoh MP 6002SP Eco-Line S/H

  Ricoh MP 6002SP Eco-Line S/H MFP

  Denne multifunktionsprinter kan klare alle dokummenthåndteringsopgaver for større kontorer eller arbejdsgrupper. Den kan udføre mindre sort/hvid produktionsopgaver.

  Denne model kan lejes fra 798,- pr. måned.

  Prisen nedenfor er eksklusiv ekstraudstyr.

  DKK 34.900,00 ekskl. moms
  DKK 43.625,00 inkl. moms

genanvendte multifunktionsprintere

Af samme kvalitet og funktionalitet som nye Ricoh-maskiner

Vores vigtigste opgave

Hos MAGA Print & Visuel ser vi det som vores vigtigste opgave at levere de bedste produkter, og at yde den bedste service, men vi ønsker samtidig at yde vores bidrag til miljøet gennem bæredygtige løsninger.

Et cirkulært samarbejde

Vores bæredygtige løsning kalder vi Eco-Line og efter cirkulær tankegang forlænger vi maskinernes levetid. Via egne indbytninger af kontraktmaskiner og gennem samarbejdspartnere tager vi brugte maskiner ind på vores eget serviceværksted. Her totalrenoverer vi dem og sætter dem igen til salg.

Ingen kompromis med kvaliteten

Vores tekniker går ikke på kompromis med kvaliteten og maskinerne bliver gennemgået fra A til Z. I får fuld garanti og support på maskinen, men til en lavere og konkurrencedygtig pris. Med Eco-Line kan i handle bæredygtigt uden at gå på kompromis med kvaliteten. Derfor tilbyder vi også, som ved nye Ricoh maskiner, at tegne en servicekontrakt, så i trygt kan stole på at vi står inde for produktet.

Prisvenlige lejeaftaler

På Eco-Line tilbyder vi udover køb også lejeaftaler fra få hundrede kroner om måneden. Det kan hjælpe eksempelvis iværksættere med at holde etableringsomkostningerne nede.

Lad os sammen finde en løsning

Det kan være svært at vide, hvilken model der passer til ens behov. Vi vil gerne i fællesskab med jer finde den helt rette Ricoh MFP til jeres virksomhed. Ring eller skriv gerne til os, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. 

Kontakt os på 86 88 17 00 eller maga@magaprint.dk