Om os

vores Baggrund

Det vil ikke være helt forkert at kalde MAGA Print & Visuel for gammel vin på nye flasker. Virksomheden har rødder tilbage til 1971 hvor John Amden, sammen med en partner, i Kjellerup startede AB Kontormontering (AB Kontor), som senere blev til Redoffice AB Kontor. Glenn og Micael Amden indtrådte i virksomheden i 1995 og de tre drev virksomheden sammen indtil 2007. Virksomheden var helt fra start baseret på salg af kontormaskiner til offentlig og privat erhverv, mens møbler, kontorartikler og IT blev tilføjet i løbet af årene.

Fra ca. 2005 skete der en voldsom konsolidering i branchen hvor volumen blev et vigtigt parameter for kontorartikel delen. Kommunalreformen i 2007 betød at Kjellerup Kommune blev sammenlagt med Silkeborg kommune. Derved forsvandt en stor del af omsætningen i AB Kontor, da kommunen og dets institutioner var kunder på både kopi, print og kontorartikler som nu blev underlagt eksisterende aftaler i Silkeborg Kommune.

Det blev dermed klart at beliggenheden i Kjellerup ikke længere var optimal. Det daværende SJ Kontorservice i Silkeborg kunne også se skriften på væggen mht. behov for større volumen på kontorartikelmarkedet og derfor blev drøftelser om fusion indledt i 2009. De 2 firmaet blev herefter sammenlagt under navnet Redoffice AB & SJ Kontor pr. 1/7-2010.

Knap 10 år senere er det blevet klart at ideen med fælles ejerskab ikke længere er holdbar, hvorfor virksomheden opsplittes. Glenn og Micael udtager derfor aktiviteterne inden for maskinsalg/service mv. og vender dermed på en måde tilbage til udgangspunktet fra 1971.

hvem er vi

Glenn Amden er udlært i AB Kontor som kontormaskine mekaniker, som det hed dengang, og arbejdede herefter nogle år som servicetekniker hos Minolta, nu Konica-Minolta. Efter at han i 1995 indtrådte i AB Kontor har Glenn primært arbejdet med salg af dokumenthåndtering og andre IT relaterede produkter. Han har derudover deltaget i budgetlægning, strategi, markedsføring og andre ledelsesopgaver.

Micael Amden var, efter en Højere Handelseksamen fra Viborg Handelsskole,  7 år hos Grundfos i Bjerringbro, først som elev og herefter med ansættelse i eksport afdelingen. Micael har, siden han indtrådte i branchen i 1995, arbejdet med indkøb, kontraktsalg, økonomi, styring af ERP system og webshop, markedsføring, strategi og budgetlægning.  

Til at styre service og teknisk assistance har vi Per Sørensen som har været ansat hos Glenn og Micael siden 1996. 

Dermed kan de 3 herrer mønstre en samlet brancheerfaring på over 75 år.

vores mission og vision

Med MAGA Print & Visuel ønsker Glenn og Micael Amden at vende tilbage til det oprindelige firmas kerneydelse, nemlig salg og service af kontormaskiner,  naturligvis i en stærkt opdateret version ift. 1971.

Det er vores ønske at skabe en solid forretning, baseret på vores, gennem mange år, opbyggede viden om dette marked. 

Vores vision er, at vi med vores dybe indsigt og produktkendskab, kan tilbyde løsninger inden for print (kontor og storformat),  visuel (interaktive skærme og LCD displays) og beslægtede produkter. Det skal sikre vores kunder den bedst mulige løsning til den bedst mulige pris. Vi vil tilstræbe altid at give vores kunder lidt mere en forventet.

Nogle vil måske mene at der er en konflikt i ovenstående, men det er vores erfaring at den bedste pris bestemt ikke altid er lig med den billigste pris. Vi ved at der findes mange firmaer som ved at god rådgivning er vigtigere end den laveste pris.

Det er her vi mener at kunne gøre en forskel via vores høje markeds- og produktkendskab, personlige integritet og god jysk fornuft baseret på at en handel kun er god hvis begge parter synes det.

Et godt ry og tilfredse kunder er nu engang den bedste garanti for gensalg og tilgang af nye kunder.