Canon LFP

Få hjælp af vores eksperter til at finde den helt rette storformatprinter

Grafiske Storformatprintere

Print selv dine egne roll-ups, skilte og plakater med en storformatprinter fra Canon.

Tekniske Storformatprintere

Med de tekniske storformatprintere fra Canon kan du selv printe dine CAD-tegninger.

Tilbehør til Storformatprintere

Her finder du vores brede udvalg af tilbehør til både grafiske- og tekniske storformatprintere.

aktuelle nyheder/ kampagner/ tilbud

NYHED

Nyhed fra Canon: imagePROGRAF TC-20

Så har Canon barslet med en lille ny med store muligheder. Den kompakte iPF TC-20 printer fra A4 til 24″/610mm rulle, hvilket svarer til A1+ størrelse. Den perfekte og økonomiske løsning for mindre firmaer med ønske om eller behov for et mindre antal månedlige storformat print og som desuden optager et minimum af plads på kontoret, værkstedet, butikken eller lageret.

Se video eller læs mere og køb på indsatte link.

Canon LFP inspiration

Vil du gerne hurtigt lære mere om Canons LFP produkter? Følg linket nedenfor til insprationsark med video, diverse links og mulighed for at bestille katalog og prøvepakke.

kampagner

Gælder frem til 30. juni 2024

Canon iPF GP-2600S/4600S/6600S grafiske printere

Lav professionelle print af plakater, roll/ups, bannere m.m. i bredder op til 1524mm med Canons 7-farvers grafiske storformatprintere. GP-S serien er med høj hastighed og farvekvalitet målrettet plakattrykkerier mv. Grafisk print har aldrig været nemmere.

PRISER FRA 17.992,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 30. juni 2024

Canon iPF Pro 2600/4600/6600 grafiske printere

Den nye Pro serie printer fotografiske kunstværker i fantastiske farver med perfekte detaljer og nuancer i op til 1524mm med Canons 12 farvers LUCIA II blæk. Toppen af poppen som sikrer sort/hvid og farveprint i absolut verdensklasse.

PRISER FRA 21.992,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 30 juni 2024

Canon iPF GP 2000/4000 grafiske printere

Print af POS materialer i ekstra strålende farver med Canons nye fluorescerende blæk i op til 1118 mm bredde med den nye 11 farvede Canon GP serie. Mere iøjnefaldende print end nogensinde før. 

PRISER FRA 18.992,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 30. juni 2024

Canon iPF TM serie printere

 Den i 2023 opdaterede TM serien er den perfekte løsning til standard og vandfaste print af både tekniske dokumenter, samt plakater og roll-ups mv. Print op til 914mm med 5 farvers pigmentblæk. En fantastisk og økonomisk storformatprinter.

PRISER FRA 7.992,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 30. juni 2024

Canon iPF Pro TX serie printere

TX serien er TM seriens storebror og lavet til professionelle brugere med højt printbehov og printer op til 44″/1.118mm. Økonomisk og optimeret storformat print med mulighed for ekstra store  blæktanke (700ml). 

PRISER FRA 27.992,- DKK

Din autoriserede canon LFP partner

Tilbyder kvalitetsprintere og kompetent service

Storformat I top-kvalitet

Med Canon storformat får I det ypperste, der kan tilbydes på området. Canon mestrer farveprint bedre end de fleste, hvilket gælder alt fra print af CAD tegninger, plakater i top-kvalitet eller skilte/POS materiale. Sortimentet dækker alle brancher fra byggeri, håndværk og fremstilling til detailbutikker, print shops og trykkerier.

Print selv med Canon

Der er mange fordele ved at kunne foretage sine print i storformat inhouse og Canon storformat er netop ideel til denne opgave både i forhold til pris og kvalitet. Alle printere leveres med brugervenlig software, som gør det nemt at installere og anvende. Der tilbydes et dækkende sortiment af papir og medier i højeste kvalitet.

Ekspertrådgivning

Med mange års erfaring indenfor storformatprintere, hjælper vi med at finde den helt rette Canon-model, som tager højde for jeres behov både nu og i fremtiden. For os er god rådgivning en integreret del af et godt salg.

Lad os sammen finde en løsning

Det kan være svært at vide, hvilken model der passer til ens behov. Vi vil gerne i fællesskab med jer finde den helt rette Canon storformatprinter til jeres virksomhed. Ring eller skriv gerne til os, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. 

Kontakt os på 86 88 17 00 eller maga@magaprint.dk