Canon LFP

Få hjælp af vores eksperter til at finde den helt rette storformatprinter

Grafiske Storformatprintere

Print selv dine egne roll-ups, skilte og plakater med en storformatprinter fra Canon.

Tekniske Storformatprintere

Med de tekniske storformatprintere fra Canon kan du selv printe dine CAD-tegninger.

Tilbehør til Storformatprintere

Her finder du vores brede udvalg af tilbehør til både grafiske- og tekniske storformatprintere.

aktuelle nyheder/kampagner/tilbud

NYHED

Nyhed fra Canon: flourocerende blæk

Så er der en verdensnyhed fra Canon, som introducerer den nye GP serie med fluorescerende pink blæk til print med endnu mere strålende farver på  POS materiale til butikker, restauranter og messer mv.

Se video eller læs mere på indsatte link.

Canon LFP inspiration

Vil du gerne hurtigt lære mere om Canons LFP produkter? Følg linket nedenfor til insprationsark med video, diverse links og mulighed for at bestille katalog og prøvepakke.

kampagner

Gælder frem til 31. december 2022

Canon iPF Pro 4100S/6100S grafiske printere

Lav dine print af plakater, roll/ups, bannere m.m. i bredder op til 1524mm med Canons 8-farvers grafiske storformatprintere. Grafisk print har aldrig været nemmere.

PRISER FRA 26.995,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 31. december 2022

Canon iPF GP serie grafiske printere

Print af POS materialer i ekstra strålende farver med den nye fluorescerende blæk i op til 1118 mm med Canons nye 6 el. 11 farvede GP serie. Mere iøjnefaldende end nogensinde før. 

PRISER FRA 12.995,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 31. december 2022

Canon iPF Pro 2100/4100/6100 grafiske printere

Print af fotografiske kunstværker i fantastiske farver med perfekte detaljer og nuancer i op til 1524mm med Canons 12 farvers Pro grafiske printere. Farveprint i absolut verdensklasse.

PRISER FRA 21.995,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 31. december 2022

Canon iPF TM serie printere

TM serien er den perfekte løsning til almindelige og vandfaste print af både tekniske dokumenter og plakater, prisskilte mv. op til 914mm med 5 farvers pigmentblæk. En fantastisk multimaskine til lav pris.

PRISER FRA 9.995,- DKK ekskl. moms

Gælder frem til 31. december 2022

Canon iPF Pro TX serie printere

TX serien er storbror til TM serien til professionelle brugere med højt printbehov og print op til 44″/1.118mm. Økonomisk og optimeret storformat print med mulighed for ekstra store  blæktanke (700ml). 

PRISER FRA 24.995,- DKK

Din autoriserede canon LFP partner

Tilbyder kvalitetsprintere og kompetent service

Storformat I top-kvalitet

Med Canon storformat får I det ypperste, der kan tilbydes på området. Canon mestrer farveprint bedre end de fleste, hvilket gælder alt fra print af CAD tegninger, plakater i top-kvalitet eller skilte/POS materiale. Sortimentet dækker alle brancher fra byggeri, håndværk og fremstilling til detailbutikker, print shops og trykkerier.

Print selv med Canon

Der er mange fordele ved at kunne foretage sine print i storformat inhouse og Canon storformat er netop ideel til denne opgave både i forhold til pris og kvalitet. Alle printere leveres med brugervenlig software, som gør det nemt at installere og anvende. Der tilbydes et dækkende sortiment af papir og medier i højeste kvalitet.

Ekspertrådgivning

Med mange års erfaring indenfor storformatprintere, hjælper vi med at finde den helt rette Canon-model, som tager højde for jeres behov både nu og i fremtiden. For os er god rådgivning en integreret del af et godt salg.

Lad os sammen finde en løsning

Det kan være svært at vide, hvilken model der passer til ens behov. Vi vil gerne i fællesskab med jer finde den helt rette Canon storformatprinter til jeres virksomhed. Ring eller skriv gerne til os, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. 

Kontakt os på 86 88 17 00 eller maga@magaprint.dk