Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

MAGA Print & Visuel P/S
Stagehøjvej 6D
8600 Silkeborg

Tlf: 86 88 17 00  
Mail: maga@magaprint.dk  
www.magaprint.dk 
Cvr-nr. 41 29 08 54

Priser

Alle priser er eksklusiv moms og levering med mindre andet fremgår.

Betaling

Vi accepterer følgende kort:

Visa
Master
Maestro

Faktura fremsendes så snart beløbet modtages hos os. 

Levering i Danmark (beløb inkl. moms)

Alle varer sendes med ekstern fragtfirma til valgte/nærmeste pakkeshop eller til døren.

Pris for levering af blæk, medier, toner og IT produkter op t/10 kg. er DKK 89,-  

Køb af tilbehør for over kr. 1.250,- leveres fragtfrit.

Priser gælder Jylland og brofaste øer. 

Leveringstiden er 1-3 hverdage med forbehold for evt. restordrer.

Ovennævnte gælder ikke levering af IT produkter (f.eks. skærme) på +10 kg. og maskiner mv., hvor levering og evt. opsætning aftales individuelt.

Fortrydelsesret

Du har som forbruger 14 dages fortrydelsesret, når du handler hos os. For erhvervskunder kun efter skriftlig aftale.

Fortrydelsesfristen udløber 14 dage efter den dag, du har modtaget din vare, eller får den sidste vare i fysisk besiddelse, når det drejer sig om en aftale om flere forskellige varer, som er bestilt i én ordre, og som leveres enkeltvis.

Du skal inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved maga@magaprint.dk.    

I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette.

Returnering

Du skal sende din ordre retur til os uden unødig forsinkelse, og senest 14 dage efter du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med varens returforsendelse. Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varens levering.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Du kan med andre ord prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik, men du må ikke tage den i egentlig brug.

Hvis varen er prøvet udover hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du det beløb du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (dog ikke ekstra omkostninger som følge af dit eget valg af en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den.

Hvis du fortryder købet, skal varen sendes til:

MAGA Print & Visuel P/S
Stagehøjvej 6D
8600 Silkeborg

Det er ikke muligt at møde personligt op med pakken på adressen.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Reklamationsret

Købelovens mangelregler kan finde anvendelse på varekøb. For B2B gælder reklamationsret efter aftale.

Når du handler hos os som forbruger, har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage, og husk at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Varen sendes til:

MAGA Print & Visuel P/S
Stagehøjvej 6D
8600 Silkeborg

Når du returnerer varen, bedes du beskrive problemet så detaljeret som muligt, samt vedlægge dit ordre- eller fakturanummer.

Vi modtager hverken pakker uden omdeling eller pakker sendt pr. efterkrav.

Persondatapolitik

For at du kan indgå aftale med os, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse, samt CVR-nr. for virksomheder.

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos ErgoVision og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Som registreret hos MAGA Print & Visuel P/S, har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til: maga@magaprint.dk.

Klageadgang

Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til maga@magaprint.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du indgive en klage til relevante nævn på området, såfremt betingelserne herfor er opfyldt: www.forbrug.dk

Handelsbetingelser er senest opdateret december 2021