Canon iPF TM-255 24″ storformatprinter inkl. printerstand & DK-pakke

Med denne Canon TM-255 storformatprinter med HDD fra Canons seneste serie, kan du selv printe dine egne CAD-tegninger, roll-ups eller plakater mv. i skarp farvekvalitet og op til 610mm/24″. Prisen er inkl. printerstand og DK pakke (1 års on-site service fra Canon og papir).

 

DKK 9.992,00 ekskl. moms
DKK 12.490,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 46608186 Kategori:

FUNKTIONER

 • Print til kant i op til 24″/610 mm.
 • 2400 x 1200 dpi printopløsning.
 • LUCIA TD-pigmentblæksystem i 5 farver inkl. ny og mere levende magenta patron.
 • 500 GB krypteret HDD
 • Software-pakke med Direct Print & Share, Poster Artist Life og Free Layout Plus understøtter CAD- og plakat-tryk. 
 • Op til 180 sider/timen (A1).
 • 4,3″ LCD touch farveskærm. 
 • Printerstand og DK pakke medfølger.

SPECIFIKATIONER

DK PAKKE FRA CANON (tekniske storformatprintere)

 • 1 års onsite service.
 • 1 års hotline support.
 • 3 x alm. medieruller.
 • Fri fragt/levering.

Canon iPF TM-255 storformatprinter - giver overblik

Canon imagePROGRAF TM-255 storformatprinter kan udover at printe CAD- og CIS-tegninger i op til 24″/A1 også printe f.eks. plakater og bannere i god kvalitet. Ofte har virksomhedens afdelinger eller teams brug for at have overblik over deres arbejdsopgaver og ansvarsområder i et længerevarende projekt. Diverse skemaer og grafer kan nemt og hurtig udskrives med denne storformatprinter til hjælp for det nødvendige overblik.
Mange virksomheder har desuden af og til behov for at printe en plakat eller et banner og disse opgaver klarer Canons TM serie også uden problemer og med den nyudviklede magenta patron nu med endnu mere levende farver end tidligere.
 
Med en Canon iPF TM-255 storformatprinter kan du have din printproduktion inhouse og spare tiden samt omkostningerne ved et eksternt trykkeri. Med Canons intelligente og brugervenlige software kan alle selv printe dokumenter nemt og hurtigt. Med det unikke LUCIA TD-pigmentblæksystem i 5 farver kan du på bare få minutter opnå de mest præcise CAD-tegninger og plakater i levende farver. Og med en printhastighed på 3 A1 tegninger i minuttet er den 34% hurtigere end forgængeren.   
 Denne model er helt perfekt til mindre virksomheder, da den er bygget i et kompakt og lydsvagt design. Med mere jævn skæring, færre vibrationer og lydsvage blæsere, er maskinens drift yderst støjsvag, hvilket gør, at printeren kan placeres tæt på dine medarbejdere uden at genere dem under brug. 

Er denne model for mig?

Har du brug for råd og vejledning i at vælge den helt rette model? Vi er eksperter i storformatprintere og har været Canon-partner i mange år. Vi kender derfor til alle de forskellige modeller og deres funktioner. Vi finder sammen den helt rette løsning til dig og din virksomhed. Ring eller skriv til os, så aftaler vi et uforpligtende møde, hvor du kan få et gratis prøvetryk. 

GTIN

4549292119381

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk