Canon TM-240 24″ storformatprinter inkl. printerstand

Med denne Canon imagePROGRAF TM-240 inkl. printerstand, kan du selv udskrive tegninger og plakater mv. i storformat op til 610mm/24″/A1 bredde. Udskriver i høj farvekvalitet med Canon Lucia TD pigmentblæk.

DKK 7.992,00 ekskl. moms
DKK 9.990,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 9406069 Kategori:

FUNKTIONER

  • Print til kant i op til 24″/610 mm.
  • Printopløsning på 2400 x 1200 dpi.
  • 5 farvet LUCIA TD pigment blæksystem. inkl. ny forbedret magenta.
  • Brugerdefineret størrelse print uden kant. 
  • 4,3″ touchscreen i farver. 
  • Pladsbesparende design og lavt støjniveau.
  • Avanceret printteknologi.
  • Printerstand medfølger.
  • Gratis software kan downloades.

SPECIFIKATIONER

Teknisk storformatprinter inkl. printerstand - kompakt og effektiv

Denne Canon imagePROGRAF TM-240 storformatprinter er en af de mindre modeller til det moderate forbrug, men stadig lige så effektiv og høj på kvaliteten. Med denne maskine kan du udskrive dine egne plakater, plancher og fotografier i 24”/610 mm i kraftige farver. Med den medfølgende printerstand kan printeren placeres på det mest optimale sted i virksomheden.
 
Du kan optimere blæk- og medieforbruget med en teknisk storformatprinter, da den indeholder en innovativ billedteknologi. Denne teknologi øger præcisionen og reducerer spild i forhold til blæk og medier, da den printer til kant på tre eller fire sider på alle rullebredder. Det er derfor en meget fleksibel maskine, som er ideel i mange henseender og workflows i mange virksomheder.
 
Det støjsvage og kompakte design gør at printeren kan placeres de fleste steder på kontoret uden at genere medarbejdere. Der er reduceret støj fra driften og lyden på udskrivningerne er på et afdæmpet niveau. Den er samtidig nem at anvende for alle medarbejdere med den intuitive 4,3” touchskærm i et brugervenligt design.
 
iPF TM-240 printer i kraftige farver med Canons LUCIA TD blæk i 5 farver, som er et pigment blæksystem og hvor der netop er tilføjet en ny og forbedret magenta patron for klarere røde farver.  Patronerne indeholder 55 ml blæk og er designet til at have et lavt blækforbrug til de mindre printjobs. 

Er det den rette model for mig?

Det kan være svært at vide, hvilken storformatprinter, der passer bedst til ens behov. Vi har de kyndigste eksperter, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Skriv eller ring til os, så finder vi en løsning sammen.

GTIN

4549292141962

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk