Ricoh Pro C5300S Farve MFP

Ricoh Pro C5300S

Ricoh Pro C5300S multifunktionsprinter

LEASING FRA

2.995,- DKK pr. måned

Ovenstående gælder ved 5 årig aftale.

ALL-IN SERVICEAFTALE (Tilvalg)

Fra 3,2 øre for S/H-tryk og 14,9 øre for farvetryk (Ekskl. hæfteklammer og medier).

Kontakt os for tilbud

FUNKTIONER

  • Op til 80 S/H- eller farvetryk pr. minut.
  • Op til A3 papirstørrelse. 
  • 10,1″ betjeningspanel. 
  • Smarte apps, fx kopiering til ID-kort. 
  • Direkte print fra mobile enheder. 
  • Direkte upload til Dropbox eller Sharepoint.
  • Håndterer produktionsopgaver.

EKSTRA UDSTYR

  • Til denne model eksisterer et omfattende udvalg af ekstra udstyr, læs derfor gerne produktbrochuren eller kontakt os for mere info.

SPECIFIKATIONER

* Maskinen på billedet kan være vist med ekstra udstyr.

RICOH PRO C5300S – FÅ DIN PRODUKTION IN-HOUSE 

Vil du gerne spare turen turen ned til trykkeriet og samtidig de omkostninger, som er forbundet med det? Så få din produktion in-house med denne Ricoh Pro C5300S, som har den kvalitet, stabilitet og hastighed du har brug for. Det er en høj kaliber farve produktionsprinter, som er nem at bruge og kræver minimal vedligeholdelse.

Med denne model kan du imødekomme dine kunders forventninger om præcis registrering og farvematch. Den leverer altid professionelle præsentationer, som viser unik billed- og farvekvalitet. Tag fordel i nemheden i at kunne klare produktionen selv med professionelle efterbehandlingsmuligheder i et strømlinet design.

Med den ultra høje hastighed på op til 80 farve- eller sort/hvid-tryk i minuttet sikrer høj produktivitet og effektivitet i din virksomhed. Derudover kan du og dine medarbejdere nemt betjene maskinen med det digitale display panel, som fungerer intuitivt og på samme måde med touch/swipe-funktion, som på en tablet eller en smartphone.

Der er en lang række ekstra udstyr i form af efterbehandlere, bakker og bookletløsninger, der kan tilkøbes til denne Ricoh model. Disse kan findes i PDF’en som er en produktbrochure, der kan downloades ovenfor.

Modellen kan leases fra 2.999,- DKK pr. måned med en 5 årig aftale og der kan tilkøbes en all-in serviceaftale. Vil du gerne høre mere om denne produktionprinter eller tilbud og aftaler, må du meget gerne kontakte os her.