Ricoh MP C307SP Eco-Line A4 Farve MFP

Denne total renoverede farve multifunktionsprinter er en A4 bordmodel (ekstra papirbakker & underskab kan tilkøbes), som er ideel til mindre kontorer, hvor forbruget ikke er så højt. Modellen har digitalt display panel, som gør det nemt at navigere i maskinens funktioner.

DKK 7.900,00 ekskl. moms
DKK 9.875,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 617545 Kategori:

FUNKTIONER

  • 30 farve eller S/H tryk pr. minut.
  • Dobbeltsidet dokumentføder.
  • 1 x 250 arks papirmagasin.
  • 1 x 100 arks bypass kassette.
  • Netværks print og scan.
  • Indbygget dokument server.
  • Adobe PS3 modul som standard.

EKSTRA UDSTYR

  • Op til 2 x 500 arks papirmagasin.
  • OCR scan modul.

SPECIFIKATIONER

ALL-IN SERVICEAFTALE (tilvalg)

Fra 5,8 øre for S/H tryk og 29,5 øre for farvetryk (ekskl. hæfteklammer og medier).

RICOH MP C307SP ECO-LINE – DEN PLADSBESPARENDE OG STØJSVAGE MODEL

Denne multifunktionsprinter er en handy bordmodel, der både kan klare farve- og sort/hvid-tryksager, og fungerer til alle kopi-, print- og scanningsopgaver. 

Den er til dig, der ikke nødvendigvis skal bruge A3 print, men bare den almindelige A4-størrelse. Den er også til dig, der gerne vil have de samme unikke funktioner og robusthed, som de lidt større A3-MFP’er, men ikke nødvendigvis har råd eller plads en stor model.

Dens kompakte størrelse og støjsvage drift gør det muligt at placere den, hvor som helst på kontoret uden at være til gene for medarbejdernes daglige arbejde eller forstyrre i de vigtige møder. Det er den mindste model i sin klasse, men den er pakket med funktioner og løsninger. Den er samtidig designet til hurtig produktion med op til 40 sider i minuttet og enkel integrering med dit eksisterende workflow.

Derudover har Ricoh MP C307SP Eco-Line MFP’en et stort digitalt og meget intuitivt betjeningspanel, som er praktisk og enkelt at bruge ligesom en tablet eller smartphone. Skærmen er 10,1 tommer og interfacet gør det muligt at swipe, drag-n-drop samt zoome ind og ud på dokumenterne.

Vil du gerne læse mere om bordprinterens specifikke funktioner, kan du åbne linket til PDF-filen og læse produktbrochuren.

Du kan altid kontakte os, hvis du gerne vil vide om denne bordmodel er stor nok til dit kontors behov eller om du har brug for en større model. 

* Maskinen på billedet kan være vist med ekstra udstyr. 

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk