Canon iPF Pro-4100S 44″ storformatprinter inkl. printerstand, RU-43 og DK pakke

Denne Canon imagePROGRAF PRO 4100S 44″ storformatprinter med 8 farvepatroner er designet til plakattrykkerier eller som større virksomheders in-house printer, så I selv kan printe plakater, bannere, streamers og roll-ups i bedste kvalitet. Print når I vil og så ofte I vil med 2 ruller monteret. Prisen er inkl. en ekstra RU-43 rulleenhed, printerstand og DK pakke (1 års on-site service fra Canon).

DKK 32.992,00 ekskl. moms
DKK 41.240,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 9382730 Kategori:

FUNKTIONER

 • 8 farver – print til kant i op til 44″/1.118 mm.
 • Innovativ LUCIA PRO-pigmentblæksystem. 
 • 2400 x 1200 dpi.
 • 170 mm, maksimal diameter af medierulle.
 • JPG-PDF – direkte print. 
 • Print med adgangskode. 
 • Smart mediehåndtering og automatiserede processer.
 • Professional Print softwareløsning til skærmkorrektur, layoutfunktioner og mønsterprint.
 • Inkl. printerstand, ekstra RU-43 rulleenhed og DK-pakkd.

SPECIFIKATIONER

DK PAKKE FRA CANON (grafiske storformatprintere)

 • 1 års onsite service.
 • 1 års hotline support.
 • Fri fragt/levering.

44" storformatprinter med ekstra rulleenhed - øg effektiviteten

Med den ekstra rulleenhed RU-43, kan du nemt printe fra to forskellige ruller. Du behøver ikke at skrifte rulle, hver gang du vil have et andet format eller udtryk. Du kan have to forskellige medier af forskellige materialer eller du kan have to forskellige bredder på storformatprinteren på samme tid. Øg derved effektiviteten i dit workflow. 
 
Denne Canon PRO-4100S 44” storformatprinter med rulleenhed RU-43, er en del af S-serien (S står for speed), hvilket vil sige at printeren kan udskrive i en højere hastighed, da den har 8 farver fremfor 12 farver, som de øvrige printere har. De 8 farver betyder dog slet ikke, at den printer i ringere kvalitet. Den har stadig meget nøjagtig farvegengivelse og et levende farveudtryk, som fremstiller de mest fremragende grafik og plakatprint.
 
Denne 44” storformatprinter med ekstra rulleenhed er nem og intuitiv at bruge, og det kræver ingen særlig viden at udskrive sine egne rull-ups, plakater og streamers. Brugervenligheden er i top og maskinens løsninger er intelligente. Automatisk registrerer den, hvor mange medier og hvor meget blæk der er tilbage. Spar penge og blæk, med den automatiserede software. Derudover er har printeren høj printersikkerhed, da det blandt andet er muligt at have individuelle brugeradgangskoder, der sikrer dine printdata. 
 
Ud over den ekstra rulleenhed medfølger en printerstand, der opfanger dit flotte output og sørge for at det ikke krøller samt en DK pakke. DK pakken er en serviceaftale, som Canon tilbyder ved køb af deres storformatprintere. 

Må jeg se et prøvetryk?

Selvfølgelig! Vi tilbyder et gratis prøvetryk til alle potentielle købere af vores storformatprintere. Ring til os og så aftaler vi et uforpligtende møde, hvor du kan se, hvilken enestående kvalitet printeren kan frembringe.

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk