Canon iPF Pro-1000 A2 storformatprinter, bordmodel

Med denne Canon imagePROGRAF Pro-1000 kan du udskrive de flotteste fotografier i A2 ark. Modellen anvender hele 12 farver fra det innovative LUCIA PRO-pigmentblæksystem og udskriver med den skarpeste billedkvalitet.

DKK 8.380,00 ekskl. moms
DKK 10.475,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 2522415 Kategori:

FUNKTIONER

  • 12 farver i LUCIA PRO-blæksystem. 
  • Brugervenligt farvedisplay. 
  • Print-plug-in til fotoprogrammer. 
  • Wi-Fi og Ethernet-tilslutninger. 
  • A2 (17″) i ark.
  • 2400 x 1200 dpi i printopløsning. 
  • 1 GB hukommelse.
  • Understøtter iOS og Android. 

SPECIFIKATIONER

Grafisk storformatprinter i bordmodel - perfekt fotoprint

Er du fotograf og ønsker at printe dine flotte billeder i højeste kvalitet til dine kunder? Så er den kompakte og effektive imagePROGRAF PRO-1000 helt oplagt. Med denne model kan du opnå et forbløffende farveresultat på grund af de 12 blæktanke med LUCIA PRO pigmentblæk. 
 
Med de høje farveniveauer kan du gøre dine kunder glade med billeder, som har lige så levende farver som virkeligheden. Oplev et bredt dynamikområde og detaljer i mørke områder, som kan fremhæve alle de fine nuancer i dine billeder. Med både hurtige printhastigheder og bred medieunderstøttelse, kan du imponere dine kunder med blandt andet blankt papir, mat papir, kunstpapir, lærred og Baryta-papir
 

Print dine fotografier helt uden kanter i et endnu større format uden at gå på kompromis med kvaliteten. Med en grafisk storformatprinter i bordmodel kan du printe på papir i panorama-størrelse (21 cm x 59,4 cm). 

Den kompakte design gør at du kan tage maskinen med dig på farten til events eller andre begivenheder. Denne er ikke tungere end at én person kan løfte den alene. Den transportable størrelse, gør at den kan placeres tæt på din arbejdsstation eller bordet lige ved siden af. Optimer dit workflow og hav dine printmuligheder lige ved hånden. 

Passer denne model til mit behov?

Det kommer an på hvad dit behov er, og det kan være svært at vurdere. Her kommer vores dygtige Canon-eksperter ind i billedet. De står klar til at hjælpe dig med at finde den helt rette løsning til dig og din virksomhed. Ring til os, så aftaler vi et uforpligtende møde, hvor du også kan få et gratis prøvetryk. 

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk