PC-Konfiguration

Få hjælp til at sammensætte bærbare, stationære og servere til din virksomhed

ABook Bærbar

Sammensæt en bærbar computer med høj ydeevne, lav vægt og pålidelige komponenter. Her kan du konfigurere en bærbar, som du kan tage med på farten og klarer alle hverdagens arbejdsopgaver.

ADesk Stationær

Her kan du skræddersy din personlige stationære computer, der både er hurtig, stabil og kraftig. Ideel til brugere med særlige behov for maksimal ydelse til grafik og afvikling af krævende programmer.

Adesk Server

Vi hjælper dig med at sammensætte og finde den helt rette server til dig og din virksomhed. Vi tilbyder et bredt udvalg af kraftige og pladsrige servere til kontorer og arbejdsmiljøer i alle størrelser.

En computer efter jeres ønske

Vi hjælper jer med at sammensætte den perfekte computer

Når det bliver lidt for teknisk

Står du og har brug for hjælp til en bærbar eller stationær computer, som skal kunne trække tunge programmer og lagre en stor mængde data? Det er ikke alle, der har de helt rette tekniske evner til at konfigurere og installere computere til kontoret. Det kan være svært at vide, hvilke komponenter til computeren, som kan imødekomme behovet for maksimal ydelse og afvikling af krævende programmer.

Ekspertservice inden for PC-konfiguration og installation

I samarbejde med AV Distribution tilbyder vi ekspertservice inden for konfiguration og installation af computere og servere. Vi hjælper dig med at finde den helt rette og komplette løsning til dit kontor eller arbejdsmiljø. I samarbejde med dig, skræddersyr vi en personlig computer præcis efter dine ønsker og behov. Har du dog mod på det, så er der rig mulighed for at samle komponenterne selv i vores konfigurator-system.

Bærbare, stationære og servere

Vi tilbyder komplette løsninger af bærbare stationære og servere til forskellige kontor og arbejdsmiljøer. Det er komponenter i bedste kvalitet, som dækker forskellige behov, hvad end det er høj ydeevne, masser af plads eller støjsvagt design. Se flere funktioner og komponenter, som kan konfigureres til din næste computer. Pålidelig tekniske løsninger, som kan klare selv de mest krævende programmer til professionelle brugere med særlige behov.

Lad os sammen finde en løsning

Det kan være svært at vide, hvor man skal starte når man gerne vil sammensætte sin helt egen computer. Vi vil gerne i fællesskab med dig finde den helt rette computer, der passer til dit behov. Ring eller skriv gerne til os, så tager vi en uforpligtende snak om mulighederne. 

Kontakt os på 86 88 17 00 eller maga@magaprint.dk