Ricoh IM C300 Farve MFP

Ricoh IM C300 front højre

Ricoh im c300 multifunktionsprinter

LEASING FRA

395,- DKK pr. måned

Ovenstående gælder ved 4 årig aftale.

ALL-IN SERVICEAFTALE (Tilvalg)

Fra 5,8 øre for S/H-tryk og 31,5 øre for farvetryk (Ekskl. hæfteklammer og medier)

Kontakt os for tilbud

FUNKTIONER

  • 30 farve eller S/H tryk pr. minut.
  • Op til A4 papirstørrelse. 
  • 10,1″ betjeningspanel. 
  • Single Pass dokumentføder.
  • RICOH Always Current-teknologi.

EKSTRA UDSTYR

  • 3 x 550 arks papirkassette.
  • 5 bakker med automatisk skift og kapacitet til 2.000 ark.
  • OCR scan modul.

SPECIFIKATIONER

* Maskinen på billedet kan være vist med ekstra udstyr.

RICOH IM C300 – DEN LILLE SMARTE HJÆLPER

Denne farve multifunktionsprinter er udstyret med intelligente løsninger, som er skabt til at afhjælpe produktiviteten på arbejdspladsen. Undgå frustrationer over forældede maskiner og ikke opdateret software og scan, print og kopier alle de dokumenter i op til A4 dit kontor kræver uden problemer. Det smarte 10,1” kontrolpanel med touchskærm, kører altid med den nyeste teknologi ved hjælp af RICOH Always Current-teknologien. Maskinen vil derfor altid holde sig opdateret og klar til brug. Touch panelets smarte apps er nemme og intuitive at navigere rundt i og giver et godt overblik over maskinens muligheder. 

Med denne RICOH IM C300 kan du hurtigt udskrive 30 sider i minuttet og det gælder både fuldfarve eller sort/hvid print. Maskinens kompakte størrelse og lave lydniveau gør at du sagtens kan placere den tæt på dine medarbejdere. Med denne MFP bliver det lige pludselig ikke noget problem at have et småt kontor. Trods et lille kontor, skal der stadig printes, scannes og kopieres dagligt, og det klarer denne IM C300 farve MFP uden problemer. 

Ved denne maskine er der mulighed for at leasing fra 395,- DKK pr. måned ved en 4 årig aftale Derudover kan der tilkøbes en all-in service aftale. Ønsker du at høre mere om aftaler og priser, er du meget velkommen til at kontakte os

Er du i tvivl om, hvilken model du skal vælge, hjælper vi gerne med at gøre dig klogere på hvilket behov du og dit kontor eller arbejdsgruppe har i forhold til dokumenthåndtering. Vil du gerne læse mere om MFP’erens specifikke funktioner, kan du åbne linket til PDF-filen og læse produktbrochuren.