Canon TA-20 24″ storformatprinter, bordmodel

Med denne Canon imagePROGRAF TA-20 bordmodel, kan du selv udskrive plakater og fotografier i storformat op til 610mm/24″/A1 bredde. Maskinen er kompakt og effektiv. Udskriver i høj farvekvalitet med Canon Lucia TD pigmentblæk. KAMPAGNEPRIS INKL. PRINTERSTAND.

 

DKK 6.792,00 ekskl. moms
DKK 8.490,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 3564952 Kategori:

FUNKTIONER

  • 24″/610 mm.
  • Printopløsning på 2400 x 1200 dpi.
  • 5 farverLUCIA TD-pigmentblæksystem. 
  • 55 ml blæktank. 
  • Brugerdefineret størrelse print uden kant. 
  • 3″ touchscreen i farver. 
  • Pladsbesparende design og mindre støj.
  • Avanceret teknologi.
  • Forbedret sikkerhed med godkendelsesprotokoller. 

SPECIFIKATIONER

Teknisk storformatprinter i bordmodel - kompakt og effektiv

Denne imagePROGRAF TA-20 storformatprinter er en af de mindre modeller, men stadig lige så effektiv og høj på kvaliteten. Med denne maskine kan du udskrive dine egne plakater, plancher og fotografier i 24”/610 mm i kraftige farver. 
 
Du kan optimere blæk- og medieforbruget med en teknisk storformatprinter i bordmodel, da den indeholder en innovativ billedteknologi. Denne teknologi øger præcisionen og reducerer spild i forhold til blæk og medier, da den printer til kant på tre eller fire sider på alle rullebredder. Det er derfor en meget fleksibel maskine, som er ideel i mange henseender og workflows i mange virksomheder.
 
Det støjsvage og kompakte design gør at printeren kan placeres flere forskellige steder på kontoret uden at genere arbejdende medarbejdere. Der er reduceret støj fra driften og lyden på udskrivningerne er på et afdæmpet niveau. Den er samtidig nem at anvende for alle medarbejdere med den intuitive 3” touchskærm i et brugervenligt design.
 
Du kan printe i de kraftigste farver med Canons LUCIA TD-blæk, som er et pigmentblæksystem.   Denne maskine er udstyret med 5 farver af denne teknologi. Derudover indeholder den en 55 ml blæktank, som er designet til at have et lavt blækforbrug til de mindre printjobs. Der er høj nøjagtighed, da printeren er udstyret med et innovativt luftfremføringssystem, der holder papiret fladt og derved skaber de skarpeste linjer. 

Er det den rette model for mig?

Det kan være svært at vide, hvilken storformatprinter, der passer bedst til ens behov. Vi har de kyndigste eksperter, som kan hjælpe dig med at finde den bedste løsning til din virksomhed. Skriv eller ring til os, så finder vi en løsning sammen.

GTIN

4549292141962

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk