Canon iPF Pro-6100S 60″ storformatprinter inkl. printerstand, RU-63 og DK pakke

Med denne RPO-6100S kan du nemt og hurtigt printe dine egne plakater, bannere, streamers og plancher. Ved dette køb får du også en ekstra rulleenhed, så du kan kan to forskellige medier eller bredder på maskinen. Der medfølger også printerstand og DK pakke fra Canon (1 års on-site service fra Canon).

DKK 59.992,00 ekskl. moms
DKK 74.990,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 9382733 Kategori:

FUNKTIONER

 • 8 farver – 60″/1.524 mm.
 • Innovativ LUCIA PRO-pigmentblæksystem. 
 • 2400 x 1200 dpi.
 • 170 mm, maksimal diameter af medierulle.
 • JPG-PDF – direkte print. 
 • Print med adgangskode. 
 • Smart mediehåndtering og automatiserede processer.
 • Professional Print softwareløsning til skærmkorrektur, layoutfunktioner og mønsterprint.
 • Printerstand og ekstra rulleenhed RU-63 medfølger.

SPECIFIKATIONER

DK PAKKE FRA CANON (grafiske storformatprintere)

 • 1 års onsite service.
 • 1 års hotline support.
 • Fri fragt/levering.

60" storformatprinter med ekstra rulleenhed - bredt og hurtigt

Med denne Canon imagePROGRAF PRO-6100S 60” storformatprinter med rulleenhed RU-63, kan du printe hurtigt og bredt. Du kan printe hurtigt, fordi maskinen er en del af S-serien (S står for speed), og med dens 8 farver, kan den udskrive i højere hastighed end maskinerne med 12 farver. Du kan printe bredt, fordi denne model kan udskrive i det helt brede format – 60” det vil sige 1.524 mm. 
 
Denne printer er designet til at udskrive plakater, bannere eller rull-ups for fotohandlere, plakattrykkere, butikker og marketingafdelinger. Med det innovative LUCIA PRO-pigmentblæksystem i 8 farver, kan du opnå fantastiske og nøjagtige farver af allerbedste kvalitet. Du slipper for at outsource dine printprojekter og kan derved både sparer omkostninger og leveringstid. Print selv når du vil og så ofte du vil. 
 
Dine printdata bliver beskyttet, da der er mulighed for at have flere individuelle adgangskoder og kryptering af gemte data. Maskinen har intelligente workflows med intuitiv skærmkorrektur og layoutfunktioner. Automatisk registrerer maskinen, hvis der ikke er mere blæk eller medie på rullen. På den måde kan du mindske spild og spare penge på blæk og medier. 
 
Med denne 60” storformatprinter med ekstra rulleenhed, får du rulleenheden RU-63, som gør at du kan have to forskellige medier af forskellige materialer på maskinen på samme tid. Du kan også have den samme medietype, men i to forskellige bredder. Du slipper således for at skifte den store og tunge rulle, hver gang du gerne vil have et andet udtryk eller format. 

kom og se et prøvetryk

Vil du gerne se med dine egne øjne, hvilken kvalitet denne maskine kan udskrive? Så kontakt os, så aftaler vi et uforpligtende møde, hvor du kan tage dine egne designs og filer med, og vi kan lave et prøvetryk for dig. Vi kan også sende prøvetrykket hjem til dig og du kan nærstudere farverne derhjemme. Ring eller skriv, så aftaler vi nærmere.

Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk