Canon iPF Pro-2100 24″ storformatprinter inkl. printerstand, RU-23 og DK pakke

Med denne 12 farvers Canon imagePROGRAF Pro-2100 24″ storformatprinter, kan du selv printe udstillingsfotos, farverige plakater, roll-ups og bannere i absolut topkvalitet. Med den ekstra RU-23 rulleenhed, kan du have to medietyper eller to forskellige bredder monteret på én gang. Prisen er inkl. printerstand og DK pakke (1 års on-site service fra Canon).

DKK 27.992,00 ekskl. moms
DKK 34.990,00 inkl. moms

Varenummer (SKU): 9382728 Kategori:

FUNKTIONER

 • 12 farver – print til kant i op til 24″/610 mm.
 • Innovativ LUCIA PRO-pigmentblæksystem. 
 • 2400 x 1200 dpi.
 • 170 mm, maksimal diameter af medierulle.
 • JPG-PDF – direkte print. 
 • Print med adgangskode. 
 • Smart mediehåndtering og automatiserede processer.
 • Professional Print softwareløsning til skærmkorrektur, layoutfunktioner og mønsterprint.
 • Inkl. printerstand, ekstra RU-23 rulleenhed & DK-pakke.

SPECIFIKATIONER

DK PAKKE FRA CANON (grafiske storformatprintere)

 • 1 års onsite service.
 • 1 års hotline support.
 • Fri fragt/levering.

24" storformatprinter og ru-23 - flere medier og bredder

Med denne Canon imagePROGRAF PRO-2100 storformatprinter får du en ekstra rulleenhed, som gør at du kan have to forskellige medier af forskellige materialer på maskinen. Det kan også være at det i stedet er fordelagtigt med to forskellige bredder – det kan den ekstra rulleenhed også klare. På den måde slipper du for at skifte ruller, hver gang du skal have et andet format eller udtryk. 
 
Maskinen indeholder det innovative LUCIA PRO-pigmentblæksystem med hele 12 farver, der sikrer ultra høj kvalitet og enestående farvedybde. Du kan derfor selv printe dine designs via USB, hvad end det er plakater, bannere eller fotografier. Hvis du selv printer, er der penge at spare i forhold til at outsource sin udskrivning. Du sparer også leveringstiden, da du selv kan bestemme, hvornår du vil printe.
 
Det er nemt og enkelt at printe med en Canon PRO-2100 24″ storformatprinter og RU-23 rulleenhed, da den har brugervenlige og intuitive løsninger- Det kræver ingen særlig viden eller kundskaber at stå for dit eget mini-trykkeri. Dine printdata beskyttes af en forbedret bruger- og enhedssikkerhed, hvor hver enkelt bruger kan have sin egen adgangskode. 
 
Printeren er intelligent og anvender smarte løsninger, hvor den kan registrere præcis, hvor meget blæk og medier, du har tilbage. Den sørger for at du kan forhindre spild og dermed spare penge på blæk, medier og omkostninger.

Hvilken model passer til mig?

Det kan være svært at vælge, hvilken model, som passer til ens behov. Derfor tilbyder vi ekspertrådgivning fra vores kompetente eksperter, der hjælper dig med at klarlægge, hvilke funktioner, der kan dække dine behov. Du kan også få et prøvetryk af dine egne designs, for at se om maskinen er noget for dig og din virksomhed. Ring gerne til os og så tager vi en uforpligtende snak. 
Glenn Amden Glenn Amden Mobil: 40 90 72 44 Telefon: 86 88 17 00 E-mail: ga@magaprint.dk